Dagens køb + lidt refleksion over shopping

I dag har jeg (for en gangs skyld) været på shopping. Jeg bruger utrolig meget tid (og mange penge) på at shoppe, da jeg både elsker og nyder det. På det seneste har mine tøj køb været lidt anderledes og nok i virkeligheden lidt mere modige og eksperimenterne end tidligere, men til gengæld har de været meget gode og fornuftige, hvis jeg selv skal sige det. Jeg tror, at det er fint at forny sin tøjstil engang imellem… altså så længe det føles rigtigt og at det stadig passer til ens grundlæggende tøjstil. Min tøjstil er feminin, pæn og afslappet med et personligt og modebevidst præg. Jeg har altid en holdning til, hvilket tøj jeg godt kan lide og hvilket tøj jeg ikke bryder mig om samt hvilket tøj jeg synes passer til min kropsform og hvilket tøj jeg ikke synes passer. Sommetider kan jeg (selvfølgelig) godt lide tøj, som enten ikke passer til min tøjstil eller min kropsform, men som jeg alligevel godt kan se potentiale i. Herfor har jeg (garanteret som så mange andre hunkøn) nogle gange svært ved, at modstå fristelsen for spontane, hurtige og (i selve øjeblikket) helt livsnødvendige tøj køb, altså det man også kalder impulskøb. Herfor har jeg indgået en aftale med mig selv om, at jeg skal forsøge at undgå disse impulskøb og at jeg kun må investere i tøj køb, når jeg er 100% sikker. Det nytter heller ingenting, at investere i tøj køb man er i tvivl om… for det bliver aldrig helt godt. Jeg håber, at jeg ved denne aftale kan undgå, at investere i mere tøj, som bare vil komme til at ligge enten helt ubrugt eller næsten ubrugt (for det har jeg sgu nok af i forvejen ;-) Og desuden håber jeg også, at jeg ved denne aftale kan spare lidt penge og ja – at jeg fremadrettet kun vil investere i de rette tøj køb. 
 
I dag har jeg (trods alt) ikke købt tøj, men makeup (som virkelig også er helt livsnødvendigt ;-) og så har jeg indløst mit Club Matas præmiebevis. Jeg kunne vælge blandt Matas Natur produkter uden parfume til ansigtet – og jeg valgte 2-i-1 rensemælk, 24h ansigtscreme og ansigtspeeling. 
 
Nedenstående er eksempler på nogle af mine lidt anderledes og modige tøj køb. Men de passer stadig til min grundlæggende tøjstil… og det er faktisk endt med, at jeg er blevet  glade for dem:
Skærmbillede 2015-01-09 kl. 20.55.11Skærmbillede 2015-01-03 kl. 21.43.57Skærmbillede 2015-01-09 kl. 20.57.34 Skærmbillede 2015-01-09 kl. 21.02.08
Skærmbillede 2015-01-09 kl. 21.04.05 Skærmbillede 2015-01-09 kl. 21.13.22
Jeg har et hav af læderjakker, men de er alle sorte, på nær én i rosa(som jeg desuden aldrig har brugt). Nu har jeg investeret i de to ovenstående. Den røde figursyset jakke er næsten identisk med den jeg ejer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg