YES

Valentinsdag… kæreste vs. single?!


Skærmbillede 2015-02-04 kl. 18.52.23
Valentinsdag nærmer sig. Valentinsdag, som desuden er den 14. februar, er kærlighedens officielle dag og i Danmark er det en forholdsvis ny tradition. For nogle (mænd ;-) er det måske meget godt, at Valentinsdag eksistere?! ;-) Så de formentligt husker, at hylde kærligheden og muligvis forkæle kæresten lidt ekstra! Hvis man er single kan man også sagtsens hylde kærligheden… man kan evt. hylde sin kærlighed til sine veninder?! Man kan ligeså godt få det bedste ud af Valentinsdag… om man har en kæreste eller ej. Og ligegyldigt om man er en lykkelig eller ulykkelig single :-)
 
Hvis man er single kan man evt. invitere sine veninder en tur i biografen, man kan også give dem en særlig gave eller oplevelse, det kunne også være, at man skulle invitere dem til god mad og vin eller sende dem en kærlig besked eller lignende. Mulighederne er i hvert fald mange. Og det behøver ikke at være stort, for at være godt og betydningsfuldt.
 
Hvis man har en kæreste er det egentligt det samme. Mulighederne er mange og man kan gøre lige præcis som man har lyst.
 
Mit budskab er egentligt bare, at jeg synes, at det er fint, at vi har en officiel dag, hvor vi kan hylde kærligheden… bare vi også husker, at hylde kærligheden til hverdag – for det er jo i hverdagen den virkelig har betydning! Om det er kærligheden til vores kæreste, veninder… eller for den sags skyld vores familie er jo underordnet. På valentinsdag kan man jo også hylde kærligheden til sin familie <3

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YES