Kan I mærke, at december og julen nærmer sig?!

Et mere ægte og troværdigt billede af virkeligheden

Jeg var i svømmehal i går. Det var anden gang, efter flere års pause. I min barndom gik jeg til svømning med min far og i mine teenage år, var jeg ofte i svømmehal med min barndomsveninde. Herefter holdte jeg pause i mange år – bevidst, da jeg ikke ville vise mig uden makeup og fordi jeg følte ubehag ved, at vise min krop frem. Jeg sammenlignede mig med det ofte opstillede, uopnåelige og perfekte udseende fra medierne, de sociale medier og skønhedsverdenen, hvilket jeg SELVFØLGELIG ikke kunne leve op til. Efter jeg er blevet ældre, har jeg (heldigvis) fået et mere realistisk syn på dette og jeg er blevet mere glad og tilfreds for min krop og mit udseende og jeg har accepteret mine skønhedsfejl.
 
Ærligt, skulle jeg lige overvinde, at være i svømmehal igen, da det sad så dybt i mig. Her anden gang, var jeg mere afslappet, end første gang og jeg kunne nyde det fuldt ud. Det var rigtig godt for min krop og mit sind, at være i svømmehal. Jeg fik trænet hele kroppen, da vi svømmede baner og det var rigtig afstressende, da vi efterfølgende var i wellnessområdet.
 
Efter opfodring fra Szhirley og Saseline, begyndte kendte, som ukendte kvinder, sidste år, at ligge billeder af dem selv op uden makeup på Instagram med hashtagget #mitsandejegudenfilter – og på baggrund af det, viser kendte kvinder sig nu frem uden makeup i en ny fotobog. På Instagram, ligger  – primært – kvinder også billeder af dem selv op efter træning med hashtagget #sådanserjegudeftertræning. Jeg er stor tilhænger af, at der bliver sat fokus på dette. Det giver et mere ægte og troværdigt billede af virkeligheden.
Ingen kvinder er ens eller perfekte, men vi er alle almindelige, smukke og unikke, præcis som vi er… selv uden makeup, uden photoshop og uden filter!
 
Skærmbillede 2014-11-06 kl. 15.48.50
 #sådanserjegudeftertræning

2

  • Cecilie

    Skønt! Godt at du har overvundet dig selv.
    Super godt fokus – du er sej!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Zinck

    Ja, sommetider skal man bare kaste sig ud i det :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan I mærke, at december og julen nærmer sig?!