Back to the 90's

Nemt og godt

I dag har jeg lavet squash spaghetti. Jeg har lånt en Spirali maskine af en af mine kollegaer. Jeg har aldrig lavet squash spaghetti før, så dette var min debut. Men det blev SÅ godt.
Der medfølger tre forskellige rivejern til en Spirali maskine, men jeg fik kun prøvet to af dem.
 
Skærmbillede 2014-11-10 kl. 20.47.31 
På dette billede, er jeg i gang med at afprøve det første rivejern. Det var også det rivejern, jeg endte med, at synes bedst om. Det lavede nemlig de strimler der mindede mest om almindelig spaghetti. 
 
Skærmbillede 2014-11-10 kl. 20.48.05
På dette billede, kan I yderst til højre se, at jeg kortvarig prøvede et andet rivejern, inden jeg gik tilbage til det rivejern jeg afprøvede først (altså det rivejern, der lavede de strimler der mindede mest om almindelig spaghetti). I midten af dette billede, kan I se resterne af den ene squash ;-) Jeg brugte i alt 2 squash. Man kan selvfølgelig også bruge andre grøntsager, men jeg kan klart anbefale squash.
 
Skærmbillede 2014-11-10 kl. 20.48.27
På dette billede, ser I resultatet. Squash spaghetti og chili kyllinge wok med grøntsager. Vi får hjemmedyrket chili af mine svigerforældre. 
 
Spirali maskinen er effektiv og nem at anvende, ulempen er, at den fylder (og mine køkkenskabe og mit køkkenbord er allerede fyldt med alle mine andre (u)nødvendige køkkenmaskiner -og redskaber). Jeg har i stedet valgt, at ønske mig en Gefu skræller i julegave. GEFU skrælleren er mindre, men kan alligevel lave strimler i to forskellige tykkelser.
 
Gefu skrælleren ser således ud:
Skærmbillede 2014-11-10 kl. 22.06.17
Skærmbillede 2014-11-10 kl. 22.06.07
 
Jeg håber, at jeg får en Gefu skræller i julegave, da jeg vil glæde mig til at afprøve den ;-)
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to the 90's